همکاری دوباره اسکورسیزی و دی‌کاپریو در فیلم شیطان در شهر سفید یادمان پرویز پورحسینی در روز دوم جشنواره تئاتر فجر آرش آصفی با فیلم سینمایی پیش‌مرگ در راه فجر چهل و سوم فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۴ و ۵ بهمن ۱۴۰۳) + بازیگران و خلاصه داستان صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳ کتاب «تجاوز به ذهن» منتشر شد رضاامیرخانی: فهم صنعت نشر شرط لازم برای موفقیت نویسنده است بازیگر مشهدی: فیلم صددام یک تجربه سخت و جذاب برای من بود | همکاری لذت‌بخش با رضا عطاران مسابقه مافیا؛ دُن، در شبکه خانگی + زمان توزیع صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ نقش آفرینی حسین مهری در فیلم کال مارجین ماجرای دستمزدهای میلیاردی بازیگران برنامه مافیا سارا بهرامی با فیلم خاتی در راه جشنواره فیلم فجر + پوستر درگذشت برتران بلیه، کارگردان پیشروی سینمای فرانسه معرفی نامزد‌های تمشک طلایی + اسامی استقلالی‌ها در برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی (۳ بهمن ۱۴۰۳) آزادی ۳۰ زندانی در کرمانشاه با حمایت محسن چاوشی دلیل زخم‌های روی صورت پارسا پیروزفر چیست؟ + عکس رایان گاسلینگ بازیگر قسمت جدید جنگ ستارگان شد رونمایی از کتاب «بسازنفروش‌ها» محمد خسروی‌راد در مشهد + فیلم
سرخط خبرها

گفتگوی «لیلی گلستان» با «احمد محمود» در «حکایت حال» 

  • کد خبر: ۴۵۴۶۱
  • ۱۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۳
گفتگوی «لیلی گلستان» با «احمد محمود» در «حکایت حال» 
کتاب «حکایت حال» گفتگوی لیلی گلستان با «احمد عطا» معروف به احمد محمود، نویسنده بزرگ کشور است.در این کتاب ، با نگاه احمد محمود آشنا می‌شویم، نگاهش به واقعیت، نگاهش به خیال و نگاهش به آدم‌هایی که در این داستان‌ها ساخته می‌شوند. 

به گزارش شهرآرانیوز، کتاب «حکایت حال» گفتگوی لیلی گلستان با «احمد عطا» معروف به احمد محمود، نویسنده بزرگ کشور است. لیلی گلستان در مقدمه این کتاب گفته است با خواندن «همسایه‌ها»  احمد محمود را شناختم» و در ادامه توضیح می‌دهد که احمد محمود درخواست گفتگوی او را رد می‌کند و می‌گوید تا به حال با کسی گفتگو و مصاحبه نکرده است و آمادگی ندارد. لیلی گلستان به گفتگو اصرار نمی‌کند چون جواب احمد محمود صریح و قاطع بود مثل نوشته‌هایش. فقط از او می‌خواهد دراین‌باره فکر کند. ۳ ماه بعد از این ماجرا وقتی لیلی گلستان به گفته خودش دست از این خیال شسته بود، به او خبر داد که آمادگی صحبت کردن را دارد. 

 

 

گفتگوی «لیلی گلستان» با «احمد محمود» در «حکایت حال» 

 

در کتاب حکایت حال، با نگاه احمد محمود آشنا می‌شویم، نگاهش به واقعیت، نگاهش به خیال و نگاهش به آدم‌هایی که در این داستان‌ها ساخته می‌شوند. 

همچنین نظر او درباره آثار مهم ادبیات ایران و جهان نیز در این کتاب آمده است.

کتاب حکایت حال برای اولین بار سال ۱۳۷۴ چاپ و پس از آن چندین بار تجدید چاپ شده است. 

 


بیشتر بخوانید:

درباره «احمد محمود»، نویسنده‌ای که بیش از ۴۰ سال پشت میز کارش نوشت

 

 درس مهم «احمد محمود» برای نوشتن داستان

 


 

حکایت حال حاصل ۱۴ جلسه گفتگو  مفصل با احمد محمود در چهارشنبه‌هایی است که لیلی گلستان با یک بغل کتاب و نوار صوت و کاغذ، با شوق وارد خانه ساده احمد محمود می‌شد، حرف‌های احمد محمود را خوب می‌شنید، دم‌نوش گل‌گاو‌زبان خانم محمود را می‌نوشید و با دل خوش و پرشور خانه را تا چهارشنبه هفته بعد ترک می‌کرد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->